AUTONGJYROSËS / PËRGATITËS

 • Објавен на 2.2018
 • Van Hool Maqedoni
 • Активен до 16.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Van Hool Maqedoni:

ELEKTRO INZHINJER PRODHIMI – AUTO SISTEME

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, ka nevojë për punësim në pozitën  

 

AUTONGJYROSËS / PËRGATITËS

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Përgatitja e sipërfaqes para lyerjes (mbulimi me kujdes i hapësirave dhe formësimi);
 • Barazimi i sipërfaqjes së makinës;
 • Izolim mbrojtës para lyerjes,pastrim dhe rregullim;
 • Lidhja e instalacioneve me makinat për përgatitje;
 • Kontrollimi i materialeve para fillimit me mbulimin e hapësirave (gjendja e sipërfaqes, largimi i të gjith papastërtive dhe sigurimi i kualitetit të punës).

 

Kualifikimet e nevojshme:

 • ССС – sipas mundësisë Autongjyrosës/Mekanik i karoserisë; 
 • Përvojë me shfrytëzimin e të gjitha materialeve, mjeteve dhe teknikave për lyerje.

 

Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni nëpërmjet www.vanhool.mk, në pjesën e pozitave të hapura pune. Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen për intervistë. 

Duke dërguar CV-në Tuaj pajtoheni që e njejta të regjistrohet dhe të mbahet në databazën tonë të kandidatëve për një periudhë 12 mujore. 

Afati përfundimtar për aplikim është: 16/02/2018

Vetëm aplikimet që do të dërgohen nëpërmjet www.vanhool.mk do të mirren parasysh.

 

КЛИКНИ