Монтер за мебел , Фарбар

 • Објавен пред еден месец
 • АСД-Профил
 • Активен до 24.05.2020
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

АСД-ПРОФИЛ ДООЕЛ
Адреса: ул.Пекљане бр.1/-9 Ѓорче Петров, 1000 Скопје
Веб страна: www.asd.mk

АСД Профил е компанија која се занимава со изработка на сериски мебел и мебел по мерка која датира од 2004 година. Седиштето на фирмата се наоѓа во Скопје, Р. Македонија.

Поради зголемен обем на работа имаме потреба од следните позиции на неопределено работно време: 
Столар, Монтер за мебел, Општ работник

 

Плата : од 16,000 до 35,000 ден.

 

Услови:

 • Вредна и совесна личност
 • Работа во тим
 • Организираност и одговорност
 • Самоиницијативност и енергичност
 • Точност и редовност
 • Читање на технички цртежи
КЛИКНИ