Продажба - Салон

 • Објавен пред 5 дена
 • Фокус Никола ДООЕЛ
 • Активен до 20.04.2021
 • Позиција: Текстилна индустрија
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Фокус Никола ДООЕЛ:

Магационер

Фокус Никола, компанија со 30 годишно искуство во текстил за мебелната индустрија, има потреба од лице за:

ПРОДАЖБА - САЛОН

Потребни квалификации:

 • Минимум CCC
 • Работно искуство во област продажба ќе се смета за предност,
 • Искуство во мебелната индустрија ќе се смета за предност,
 • Работа на компјутер
 • Тимски дух, комуникативен, организиран и систематичен во работењето,
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија, активен возач.

Ние нудиме:

 • Вработување на неопределено време, со 3 месечен пробен период,
 • Обука на кандидатите,
 • Одлична работна околина и услови за работа,
 • Обезбеден превоз

Заинтересираните, може да го пратат своето CV на [email protected]