Хотел Арка вработува: Келнери / ки

  • Објавен пред 2 месеци
  • Хотел Арка
  • Активен до 31.05.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Хотел Арка:

Кувар/помошник кувар

Секторот Food & Beverage во Хотел Арка***** има потреба да го дополни тимот со:

КЕЛНЕР/ки| ШАНКЕР/ки

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Професионалност и желба за работа во реномиран угостителски објект;
  • Услужливост и ведар дух;
  • Флексибилност за работа во различни смени;
  • Познавање на Англиски јазик;
  • Со или без работно искуство.

 

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на olja@hotelarka.mkсо назнака 'За Келнер/ка'.

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

КЛИКНИ