Електричар - Електроничар

  • Објавен пред 5 месеци
  • Универзал ЕрЕр
  • Активен до 26.05.2017
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Гостивар

Нашата компанија се занимава со производство на угостителска апаратура од росфрајен лим (инокс). Имаме потреба од електричар/електроничар со работно искуство. Испратете CV на нашиот емаил. Или може да ни се јавите на +389 40 222 507

КЛИКНИ