Реномиран салон за убавина во Скопје вработува масерки, козметичарки и фризерки

  • Објавен пред 7 месеци
  • Silhouette
  • Активен до 11.02.2019
  • Позиција: Козметичар
  • Локација: Скопје

Реномиран салон за убавина во центарот на градот вработува масерки, фризерки и козметичарки со и без работно искуство. Одлични услови за работа и можност за напредување и едукација во други сегменти на убавина. Сите заинтересирани да се јават на тел. 070/334-935 од 9-16 часот од пон-петок.

 

 

КЛИКНИ