Помошник графички работник

  • Објавен пред 2 месеци
  • Ван Гог графичко студио
  • Активен до 17.03.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Се бара позитивно лице со или без работно искуство во областа графички работник, со желба за учење и подобрување на сопствени квалификации.

КЛИКНИ