Кредитен референт

Финасиско друштво Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која нуди различни производи од микокредитирање, хипотекарно кредитирање и факторинг.

Во насока на наш постојан развој и раст, се стремиме да интегрираме иновативни услуги кои се во чекор со неверојатно брзиот развој на дигиталниот свет.

Поради зголемување на обемот на работа, бараме личност за проширување на нашиот тим како Кредитен референт

Позицијата вклучува:

Навремена и ефикасна услуга за корисници вo нашата експозитура; Водење и ажурирање на апликации Пополнување на барања и аплицирање во име на корисници; Едукација на корисници преку обезбедување транспарентни информации за услугите

-ВСС од областа на економија и економски науки се смета за предност - познавање на основите на финансиско работење, одлично познавање на MS Office пакетот и работа со компјутери,

Опис на работни задачи: -промоција и продажба на финансиски производи, -проценка на кредитни барања и кредитна способност на клиентите, -градење на квалитетни и долгорочни односи со клиентите. Кандидатот треба да поседува: -самоиницијативност и способност за тимска работа, -исклучителни комуникациски способности, -позитивен пристап кон работата.

Примање, анализа и обработка на барањата од клиенти – физички лица; - Понуда и промоција на продуктите на финансиското друштво на физички лица; - Информации врзани за понудата на услугите и толкување на тарифникот за физички лица; - Аквизиција на нови клиенти за друштвото и одржување на континуирани контакти со постојаните; - Грижа за клиентите, одржување на континуирана комуникација и релации за поттикнување на нови и повторливи кредитирања; - Унапредување на односите со постојаните клиенти; 

Потребни услови:

ВСС/ССС

Вредна, упорна личност со одлични преговарачки и организациони способности    

Тимски дух

Аналитичен пристап кон решавање на доделените задачи

Внимание на детали и ориентираност кон резултати     

Организираност и одговорност

Ние нудиме:

Обука за работното место
Одлична работна атмосфера

Фиксна плата +бонуси

Современа и најнова технологија

Можност за напредување

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да му се приклучи на нашиот тим,

Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на anita.bogoevska@easyfinance.mk

КЛИКНИ