Асистент за Односи со јавноста (PR Assistant)

Доколку сте млади, креативни, имате изразени комуникациски вештини и сакате да работите во динамична работна средина, тогаш ова е работата за вас!

 

Место: Скопје

Фирма: Anet Internet Solutions Dooel Skopje 

Позиција: Асистент за Односи со јавноста (PR Assistant)

 

Опис на работно место:

Асистент за Односи со јавноста (PR Assistant) потребна е млада личност како асистент на Менаџерот за Односи со јавност. Асистентот ќе треба да има одлични комуникациски вештини и вештини во пишување, за презентирање на активностите, "Web Developing, Web hosting, Domain registration, Account Manager". Работното место е на неопределно време време, полн работен однос.

 

Квалификации:

Образование: минимум ССС

Возачка дозвола: Б категорија

Одлично познавање на македонски и англиски јазик,

Познавање на работа со компјутер

Претходно работно искуство во Односи со јавност ќе се смета за предност

 

Лични карактеристики:

Иницијатива, комуникативност, упорност, одговорност

Проактивен и професионален пристап во работата

Чесност и лојалност

Способност за работа во тим и во динамична средина

 

Кратка биографија и мотивационо писмо на е-маил: director@anet.com.mk

Огласот трае 15 дена од објавување на огласот.

По извршена селекција само одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју. 

КЛИКНИ