Инженер дизајнер

  • Објавен пред 6 месеци
  • СМП Инженеринг
  • Активен до 24.03.2020
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Кандидатот треба да има одлично познавање на англиски јазик, пишување и говорење , биде комуникативен, креативен и одговорен.Обврските на кандидатот се дизајнирање на елементи во ентериер, припрема на фајлови за принтање, помали графички дизајни,

Потребно е солидно познавање на Sketchup, Adobe Illustrator, Autocad, програм за рендерирање- Lumion  или друг.

Ги охрабруваме сите кандидати кои ги исполнуваат наведените услови да се пријават.

CV пратете на smp.engineering@yahoo.com.
Само селектираните кандидати ке бидат повикани на разговор.

КЛИКНИ