Компанијата „Виндија Интернационал“ согласно моменталните потреби распишува оглас за вработување на

Активни огласи од Виндија Интернационал:

Шеф на економско финансиски сектор

 

Компанијата „Виндија Интернационал“ согласно моменталните  потреби распишува оглас за вработување на возач дистрибутер .

Сите заинтересирани кандидати кои ги поседуваат следниве квалификации можат да се јават на огласот најдоцна до  18.08.2017

Потребни квалификации:

- Средно образование;

- Поседување на возачка дозвола Ц категорија;

- Работно искуство (предност-работа со храна и прехранбени производи);

- Тимски дух.

- Комуникациски способности, интеракција со клиенти

Компанијата нуди:

 

-Одлична работна средина и услови за работа

-Одличен пакет за надградување

-Можност за напредување во кариерата

 

Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете своја биографија (CV) на следната е-пошта : е-mail:  info@vindija.mk 

КЛИКНИ