ПРОДАВАЧ/ОПЕРАТОР

 • Објавен пред 4 дена
 • СТЕРНА ДОО
 • Активен до 14.08.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

СТЕРНА Скопје во одделот на продажба и услуги  има потреба од нови вработувања односно продавач/оператор.

Потребни квалификации: 

 • минимум ССС
 • познавање на работа со компјутер 
 • познавање на англиски јазик
 • познавање на финансиско и материјално работење 
 • возачка дозвола Б- категорија 

Одговорности и задачи: 

 • умножување на документи со фотокопирање или печатење.
 • примање на повици, одговора на прашања/барања или ги пренасочува кон другите служби
 • врши нарачки на потребен канцелариски материјал и други потрошни материјали
 • води деловодник
 • следење на работата и преземање на активности за унапредување,
 • печатење, фотокопирање и пакување на потребна документација.

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови,испратете  кратка биографија на info@sterna.com.mk 

Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост,само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ