СМЕТКОВОДИТЕЛ

 • Објавен пред 3 недели
 • SARANTIS Skopje Doo
 • Активен до 15.07.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Сметководител

САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА е една од водечките компании за производи за широка потрошувачка со седиште во Атина, Грција.Сарантис нуди висок квалитет на производи за секојдневна употреба по конкурентни цени, секогаш земајќи ги во предвид потребите на потрошувачите и влијанието на околината. На овој начин, низ историјата групацијата растеше и се развиваше, нудејќи дополнителна вредност на потрошувачите, клиентите, добавувачите, акционерите и вработените.Од парфеми и козметика, до производи за лична нега, здравје, како и секојдневни производи за домаќинство, САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА нуди широк спектар на производи со висока свест за брендот. Всушност, во повеќето категории, нашите производи се на врвот на листата на потреби на потрошувачите.Работиме во 9 подружници низ Европа- Полска, Романија, Бугарија, Србија , Р.Чешка, Унгарија , Северна Македонија, Босна и Португалија.Групацијата одржува моќно интернационално присуство и дистрибутивна мрежа којa извезува во повеќе од 35 земји.

 

Придружи се на нашиот тим како Сметководител во Скопје.

 

КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Универзитетска диплома по економија
 • Најмалку 5 години искуство во работење во сметковотство
 • Желба за учење и проактивност во работењето
 • Организирана, аналитична, мотивирана и стабилна личност
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет)

 

Сарантис Скопје нуди можност за развивање на Вашата кариера во средина која обезбедува исполнување на работното место за вработените и за континуирано учење и ги прифаќајќи ги идеите и разновидноста на другите.

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта: MK-Sarantis@sarantisgroup.com, со задолжителна назнака за позицијата која аплицираат.

 

ГИ ОЧЕКУВАМЕ ВАШИТЕ АПЛИКАЦИИ ДО 15.07.2019 ГОД

http://sarantisgroup.com

КЛИКНИ