Специјалисти за телефонско истражување на германски јазик (ТЕЛЕФОНСКО АНКЕТИРАЊЕ)

  • Објавен пред 11 месеци
  • Агенција Рејтинг
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

Агенција Рејтинг е специјализирана агенција за пазарни истражувања и контакт центар услуги која веќе десет години успешно работи на македонскиот пазар и пазарите во Европа. За потребите на нашите клиенти од земјите со германско говорно подрачје, креираме тимови за деловна комуникација во различни области кои работат по највисоки професионални стандарди во индустријата.  

За работа на нови проекти отворени се позиции за специјалисти за телефонско истражување на германски јазик.

Работно време: Понеделник – Петок од 16-21 часот и Сабота од 10 – 18 часот.

Можност за работа од дома!!!

Задолжителни квалификации за оваа позиција се одлично говорење на германски јазик  (минимум ниво Ц1, сертификат не е задолжителен).

Потребно е солидно познавање на пакетот МС офис и работа со компјутер.

Искористете ја можноста да се  приклучите кон професионален и мотивиран тим каде ќе се надградувате и напредувате во кариерата.

Заинтересираните треба да испратат кратка биографија на нашата е-маил адреса jobs@rating.mk

КЛИКНИ