Account sales agent

  • Објавен пред 6 дена
  • СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ
  • Активен до 15.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Доколу имате желба да бидете дел од компанијa како СофтНЕТ и да бидете дел од секторот за телекомуникациски услуги на позиција директна продажба, аплицирајте за позицијата Account Sales Manager

За потенцијалните кандидати
•    Завршено Високо Образование од ИТ секторот
•    Одлично познавање на Англиски јазик,
•    Претходно работно искуство и познавање на телекомуникацискиот пазар за интернет услуги
•    Да се способни за правење мрежа на клиенти на база на доверба
•    Да се организирани, да имаат чувство за одговорност и да го почитуваат времето како најкруцијален фактор во работењето
 
Што нудиме
•    Редовни месечни примања
•    Поддршка во организацијата и продажниот процес од страна на менаџментот во компанијата
•    Софтверски решенија за олеснување на работата
•    40 часа работно време, 5 дена во неделата
•    Пријава на полно работно време

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ