Возач-доставувач

  • Објавен пред една недела
  • ВиБ Трејдинг Груп ДОО
  • Активен до 22.10.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

ВиБ Трејдинг Груп има потреба од Возач-доставувач со Ц- категорија.
Се работи само на територија на град Скопје, без возење низ државата.

Работа во прва смена и тоа:

  • понеделник до петок од 09-17 часот,
  • сабота од 09-14 часот.

Договор на 6 месеци, потоа со опција за неопределено.
Пожелно искуство во областа на доставување на роба и познавање на населбите на град Скопје.
Се работи со хидраулична рампа на камион и рачен палетар, со роба од тежина од еден тон, заедно со уште еден колега во возилото.

Почетна плата 21.000 мкд. 

За повеќе информации на тел 02/55 11 300 и на 078/333-383.

КЛИКНИ