КАСИЕРИ/КИ ВО АВТОМАТ КЛУБ

  • Објавен пред 4 месеци
  • ТД ДИВЕН доо
  • Активен до 17.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ТД ДИВИЕН Доо- Скопје има потреба oд касиери/ки за работа во DIWIENN Slot Casino во нас. Волково. Сите заинтересирани кандидати, Ве охрабруваме да испратите свое CV на tddivien@yahoo.com или да се јават на тел бр. 022036-012. Нудиме супер услови, плата+бонуси. 

КЛИКНИ