Процес инженери за работа во производство на електронски печатени плочи

 • Објавен пред 10 месеци
 • Hi-Tech Corporation
 • Активен до 28.09.2017
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Hi-Tech Corporation објавува оглас за вработување на процес инжинери  за работа во производство на електронски печатени плочи.

Работни задачи:

 • Оптимизација и подобрување на работата на назначениот процес;
 • Активно следење на производниот процес;
 • Тимска работа во смена и координација со колегите од другите оддели.
   

Потребни квалификации:

 • ВСС (хемиски, електро, машински);
 • Познавање на англиски јазик;
 • Способност за следење на работни инструкции и процедури за работа.

CV-ата да се испратат на меил: contact@hitech.com.mk

КЛИКНИ