Проценител

За компанијата: Грант Торнтон, grantthornton.mk, е една од водечките организации во светот составена од независни фирми кои обезбедуваат ревизорски, даночни и советодавни услуги, кои им помагаат на динамичните организации да го поттикнат растот преку широк спектар на професионални услуги. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Грант Торнтон Консалтинг
  • Активен до 18.04.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Грант Торнтон Консалтинг:

Финансиски аналитичар