Офис Асистент

За компанијата: Флекс Кредит ДОО Скопје е Македонска небанкарска финансиска институција, регистрирана од Министерство за финансии на република Северна Македонија под број 13-1659/2.Компанијата обезбедува брзи потрошувачки... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 5 дена
 • Флекс Кредит
 • Активен до 28.10.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Оглас за работна позиција: Офис Асистент во Флекс Кредит

Потребни квалификации:

 • Образование: ССС/ВСС 
 • Познавање на Англиски јазик 
 • Познавање на работа со компјутери- MS Office

Дополнителни квалификации/вештини:

 • Одлични интраперсонални, комуникациски и аналитички способности, организираност и систематичност во работата
 • Работно искуство најмалку 1 година во областа на административно и деловно работење би го сметале како предност

Опис на работни задачи:

 • Врши општи административни и деловодни работи и поддршка за потребите на компанијата
 • Врши комплетно административно следење на документација, кореспонденција и архивирање на истите по налог и контрола на надлежниот
 • Се грижи за усовршување на знаења и вештини за подобро извршување на работните задачи
 • Извршува писмени дневни, неделни и месечни извештаи за својата работа
 • Извршува и други задачи по налог на Раководителот

Услови од компанијата:

 • Атрактивна плата
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Дополнителна обука и тренинг
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија