2 Стручни Соработници (медицински претставници) за територија на Р. Македонија

 • Објавен на 5.2019
 • Декра
 • Активен до 29.05.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје, објавува оглас за вработување на:

 • 2 Стручни Соработници (медицински претставници) за територија на Р. Македонија

Одговорности:

 • Презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

Потребни квалификации:

 • Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет);
 • Активно познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office;
 • Положен возачки испит (Б категорија);
 • Место на живеење во Скопје.

Вештини и способности:

 • Одлични комуникатори, аналитичари и организатори;
 • Стручност и елоквентност, енергичност;
 • Претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга;
 • Справување со работа под притисок, исполнување таргети;
 • Задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и работа на терен.

Нудиме:

 • Работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, интернационална кариера.

Сите заинтересирани кандидати да достават CV, фотографија и мотивационо писмо на македонски јазик на e-mail: career@demaxnova.com

Огласот трае до 31.05.2019 година

КЛИКНИ