Пакувач

  • Објавен пред 11 месеци
  • Уни Лукс
  • Активен до 21.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС

Потребни се 2 пакувачи за работа во ноќна смена.

Контакт тел. 02/2040-504  

E-mail: uniluks95@yahoo.com 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Од 18 до 40 годишна возраст
  • Да поседува способност и желба за работа во ноќна смена
КЛИКНИ