.Net developer

  • Објавен пред 10 месеци
  • БЛАФСОФТ
  • Активен до 22.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Итно се бара програмер, .Net developer, за одржување на постоечка десктоп апликација напишана во Vb.Net со DevExpress контроли и SQL Server. 
Во најскоро време се планира Upgrade на апликацијата на најновиот .Net framework.

Позицијата вклучува и развој/одржување на Web апликации.

Што добивате:

  • Одлична заработка (плата според искуството)
  • Можност за учење нови работи и брзо напредување
  • Наградување за оствареното
  • Одлична работна средина (млад, стручен, енергичен тим)
  • Спортски дружења


Доколку се пронаоѓате во горе наведеното и сте заинтересирани за супер интересна и динамична работа, пратете го вашето CV на contact@blafsoft.com   

Ве чекаме!  
 

КЛИКНИ