имаме потреба од повеќе работни позиции

  • Објавен пред 5 дена
  • ВТЛ
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Основна дејност на компанијата е проектирање, производство и одржување на лифтови.

Потребна екипа за монтажа и одржување на лифтови. Пожелно работно искуство на иста или слична работа. Одлични услови. 

  • Машински и електроинженери
  • Автоматичари и електроничари
  • Општи работници

Потребна екипа за монтажа и одржување на лифтови.

Пожелно работно искуство на иста или слична работа.

Одлични услови. 

КЛИКНИ