Помошник магационер

За компанијата: БА Kомпани e основана во 1993 година како компанија за трговија и конвертирање на хартија. Денес, вработува повеќе од 50 лица и работи од неколку локации во Германија, Грција, Бугарија и Македонија,... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Б-А Компани
  • Активен до 05.03.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Б-А Компани:

Работник за одржување на машини

(преземи го огласот како PDF)

Основна нето плата 25.000,00 ден