МЕНАЏЕР ЗА ПОСТ-ПРОДАЖБА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

  • Објавен пред една недела
  • ДМ ТРАНС
  • Активен до 26.07.2019
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

ДМ ТРАНС, DAF Македонија има потреба од следниов кадар: МЕНАЏЕР ЗА ПОСТ-ПРОДАЖБА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА.

 

Услови кои треба да ги исполнува кандидатот:

  • Машински факултет (отсек моторни возила ќе се смета за предност)
  • Одлично познавање на англиски јазик (усмено/писмено)
  • Напредно познавање на MS Office пакетот
  • Работно искуство во областа минимум 3 години
  • Возачка Б категорија
КЛИКНИ