СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ ЗА ПРИЕМ НА ГРОЗЈЕ (Реон Кавадарци, Неготино, Велес и Прилеп)

  • Објавен пред 4 месеци
  • ЕСИ
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Кавадарци

Нашите клиенти, една од најпознатите винарски визби на нашиот пазар бара:

 

СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ ЗА ПРИЕМ НА ГРОЗЈЕ (Реон Кавадарци, Неготино, Велес и Прилеп)

 

• Можност за работно искуство  во индустриска средина

• Обезбеден трансфер до работа 

• Обезбеден оброк

• 40 работни часа во неделата

• Работа во прва и втора смена

• Плата 18.000мкд

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897

rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ