Ревизор практикант

За компанијата: Ние сме мрежа на независни фирми за осигурување, даночни и советодавни фирми, составена од 56.000 луѓе во 140 земји. Повеќе од 100 години им помагавме на динамичните организации да ги реализираат своите... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Грант Торнтон Консалтинг:

ИТ Ревизор - Ревизор практикант - Ревизор

(преземи го огласот како PDF)