МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК

 • Објавен пред 7 месеци
 • Геопром
 • Активен до 23.11.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Квалификации:

 • ВСС – дипломиран фармацевт/стоматолог или доктор по медицина ќе се смета за предност
 • Искуство во промоција/презентација на ОТЦ производи ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија - исклучиво активен возач
 • Одлични комуникациски и презентациски способности 
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Искрена, позитивна, динамична и самоиницијативна личност

 

Одговорности:

 • Понуда, промоција и стручна презентација на ОТЦ производи од програмата на Геопром
 • Посета, развој и одржување на односите со педијатри, фармацевти и други здравствени работници..
 • Имплементација на планови и реализација на зададени цели согласно нашата развојна стратегија
 • Редовно известување за текот на активностите и водење на соодветна евиденција за спроведените активности
 • Следење и анализа на пазарот
 • Идентификување на нови деловни можности. Известува и предлага нови активности. Иницирање на контакти и присуство на конгреси.

Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична средина. Компанијата нуди свое возило и гориво за посета на здравствените работници и мобилен телефон.
Работно време: Од понеделник до петок (од 08:00 до 16:00).
 

Доколку ги исполнувате условите, имате претходно искуство или верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија(CV) на нашиот емаил, најдоцна до 23.11.2019, со назнака за позицијата. 
E – mail: geoprom@geoprom.com.mk 

www.geoprom.com.mk 

ГЕОПРОМ 
ул.Христо Татарчев 17/2 Бр.2, 1000 Скопје.
Тел.02/2774101

 

 

КЛИКНИ