Возачи со Ц категорија

  • Објавен пред 3 недели
  • Венекс д.о.о
  • Активен до 12.06.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Компанијата Венекс доо Скопје вработува возачи кои поседуваат Ц категорија за управување на возила на пајак служба.

За повеќе информации обратете се на 071/319-922.

КЛИКНИ