Маркетинг агент ‐ администратор

  • Објавен пред 2 недели
  • ГЕО ГАС ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 19.01.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Гео Гас ДООЕЛ Скопје ‐
Објавува оглас за следната работна позиција:
,, Маркетинг агент ‐ администратор”
Работни задачи :
- Продажба и маркетинг со почитување на процедури на Гео Гас.
- Грижа за производи и купувачи.
- Грижа за наплата на побарувања.
- Градење тимски дух и решавање проблеми во интерес на работењето.
- и други работи по опис на работно место.
Потребни квалификации:
- Флексибилност за работа на терен.
- Високо образование.
- Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти.
- Перфектно познавање на Англискиот јазик.
- Позитивен однос кон промени
- Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет),
- Поседување возачка дозвола Б – категорија
Потребно искуство :
Нее потребно
Напомена:
- Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци, период на докажување на способности, со
можност за продолжување.
- САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
- Работно време - Флексибилно.

Испратете го вашето СV na [email protected]  или контактирајте не на:  +389 2 3223 202.