Имаме потреба од 2 женски лица за работа во големопродажба на галантерија за мобилни телефони

  • Објавен пред 2 месеци
  • Мегамобил
  • Активен до 15.03.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Имаме потреба од 2 женски лица за работа во големопродажба на галантерија за мобилни телефони.
Обврски:
-Услужување на коминтенти.
-Собирање и пакување на роба и резервни делови.
-Прием на нова роба,пакување,лепење декларации и т.н.  
-Кандидатите треба да бидат комуникативни, услужливи и вредни.  

КЛИКНИ