Келнер/ка

  • Објавен пред 3 месеци
  • Fitness House
  • Активен до 05.06.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Fitness House има потреба од:

 

Келнер/ка


Личен профил: 

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
  • Љубезност и педантност, со позитивен став,
  • Тимска работа и професионален однос кон клиенти,
  • Предходно работно искуство ќе се смета за предност.

 

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, испратете го вашето CV на filip@fitnesshouse.mk

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ