Келнер/ка GP cafe

  • Објавен пред 10 месеци
  • Моторспорт Грyп
  • Активен до 14.09.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Имаме потреба од нови членови во нашиот тим. Доколку се сметаш себеси за отворена, комуникативна и мотивирана личност сакаш или имаш желба да станеш дел од нашиот тим пиши ни на нашата facebook страна  https://www.facebook.com/GrandPrixCafe/  или јави се на 02 306 1202

КЛИКНИ