Импорт Експорт Менаџер / ка

 • Објавен пред 2 недели
 • EuroDogan Dooel
 • Активен до 27.11.2020
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

РАБОТНА ПОЗИЦИЈА :

МЕНАЏЕР/ ка  ЗА УВОЗ ИЗВОЗ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО  

Познавање од областа за маркетинг и логистика 

 • Ажурирања и евиденција на влезни и излезни фактури, книжења и други поврзани активности кои ќе бидат во координација со овластениот сметководител 
 • Подготовка на договори, одлуки,следење на целокупната правна документација на фирмата
 • ( архивирање на целокупната документација за фирмета, распределба на пошта,водење на дневна агенда на генералниот директор,набавки за потребите на фирмата, превземање на повици i утоварi од страна на нашите клиенти 
 • Добри комуникациски вештини и професионалност со клиентите 
 • Систематичност, организираност, иницијативност
 • Одлично познавање на работа со MS Office Suite и Internet
 • Одлично познавање на македонскиот и  англискиот јазик (усно и писмено)
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
 • •    Проекција, организација и координирање на продажбaта 
  •    Активна комуникација со клиентите од секое ниво,
  •    Изготвување на годишни планови за продажба, организирани и проектирани на квартално ниво,


   

   

     Што добивате:

  •    Можност да работите во компанија каде ќе имате чувство на припадност, 

  •    пријатна работна атмосфера, 

  •    комплетно опремена работна средина, која ќе ви овозможи да го истакнете својот потенцијал

       При реализиран месечен таргет освен месечна плата + БОНУС 

   Пракајте CV

  eмаил: eurodogan@hotmail.com

  контакт: 071 36 36 16 

КЛИКНИ