Продажен персонал

Плата од 18.000 ден. до 20.000 ден.

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

Бараме колеги (М/Ж) за  тобако објекти за различни локации:

-М1 РЕКОРД (до собрание на РМ) работно време 07.00-23:00 часот

-М1 КАПИШТЕЦ работно време 07.00-23:00 часот

-М1 КИСЕЛА ВОДА работно време 07.00-23:00 часот   

-М1 ДРАЧЕВО работно време до 24часот

-М1 СОБОРНА liquоr store, работно време до 01часот

 

Mожност за развој во рамки на компанијата во раководител на објект, супервизор, бренд менаџер.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба
  • Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци се смета за предност
  • Минимум образование ССС
  • Познавање на англиски јазик

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ:

  • Услужно ориентиран
  • Самостоен во извршувањето на работните задачи
  • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
  • Спремен за работа на подолг временски период
  • Педантен и уреден

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето Брза Апликација со назнака “Продажен персонал” . Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување.

Контакт телефон од понеделник до петок до 16 часот 072 310 990

или на меил  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »