ВОЗАЧ - ДИСТРИБУТЕР

 • Објавен пред 5 дена
 • Фа Дрогерија
 • Активен до 14.09.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Дистрибуција на средства за чистење за домаќинства од брендот на Пулирапид и италијанска козметика за лична нега.

Позиција:   Возач – дистрибутер

   Потребни квалификации:

 • средно или основно образование
 • предност имаат оние што знаат да работат со виљушкар
 • задолжително возачка дозвола - B категорија
 • возраст до 40 години
 • постојано место на живеење - Скопје

Очекувани вештини и способности:

 • лојална, чесна и одговорна личност
 • организираност и мотивираност
 • способност за работа под притисок и кратки рокови
 • флексибилност за работа на терен
 • способност за тимска работа

  Одговорност и задачи:

 • навремена и точна достава на робата до крајната цел
 • слични работи по налог на претпоставен
 • грижа за исправноста и хигиента на возилото

 

Сите заинтересирани можат да пратат CV со прикачена понова фотографија на емаил-от: fa_drogerija@yahoo.com

КЛИКНИ