Диспечер / Администратор

  • Објавен пред 4 месеци
  • Кликни Јади ДОО
  • Активен до 28.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Комуникација и организација на работа со клиенти, ресторани , доставувачи. Работата е динамична и интересна, со многу комуникација и можност за напредок во фирмата и за поголема заработка. 

- Работа во 2 смени ( од 09 до 17 и од 17до 23 часот )
- Пријавен и осигуран

Основни кфалификации:
- Добар, културен и љубезен комуникатор
- Основни познавања за работа на компјутер
- Англиски јазик

Плата според квалификации
 


Кликни Јади ДОО

info@kliknijadi.mk
www.KlikniJadi.mk
www.facebook.com/kliknijadi.mk/

КЛИКНИ