Оптометрист

За компанијата: Oптика ММ од 2004 година постои на македонскиот пазар со една јасна цел: да нуди квалитетни производи, здрави за сечии очи, на најбрз и наједноставен начин. Тим составен од оптичари и оптометристи се труди... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ОПТИКА ММ
 • Активен до 01.04.2023
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Скопје
 • Веб: optikamm.weebly.com/
 • Facebook: optikamm

ОПТИКА ММ во ПОРТА ВЛАЕ вработува!

Доколку:

 • Сте дипломиран Оптометрист
 • Имате желба за работа;
 • Ако сте за напредок и надоградба на вашето знаење и сте спремни за тимска работа и транспарентност
 • Ако имате афинитети и активно ги следите технолошките трендови од областа на оптички помагала и очно здравје;

Со задоволство ги очекуваме вашите апликации на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Оптометристите со стекнато работно искуство ќе имаат предност.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »