Келнерки

  • Објавен пред 8 месеци
  • Кафе Ин Давидо ДООЕЛ
  • Активен до 28.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Се бараат келнерки и шанкери/ки за работа во кафе бар ДАВИДО (трговски центар Бисер) со или без работно искуство. 

За повеќе информации јавете се на 078-359-611.

КЛИКНИ