Сметководител

  • Објавен пред една недела
  • Грант Торнтон Консалтинг
  • Активен до 12.01.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Грант Торнтон Консалтинг има потреба од  сметководител со следните квалификации:

  • Високо образование - Економски факултет
  • Работно искуство минимум 5 години
  • Лиценца за сметководител / овластен сметководител
  • Англиски јазик
  • Познавање на MS Office

Сите заитересирани кандидати да испратат кратка биографија на Careers@mk.gt.com со назнака дека аплицирате за позиција Сметководител.

Само одбрани кандидати ке бидат контактирани.

КЛИКНИ