ПРОДАВАЧИ

 • Објавен пред 8 месеци
 • Umbrella Corporation
 • Активен до 05.12.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Амбрела Корпорација Доо Скопје е еден од најголемите увозници и дистрибутери на електронски цигари и придружна опрема за електронски цигари. Константното усовршување на работењето, ширењето на малопродажната мрежа како и унапредувањето пред се на квалитетот на понудите ни овозможија да не препознаат како лидери на пазарот во својата дејност.

Амбрела Корпорација преку својата голема палета на производи кои се модерни и изработени со најсовремени технологии, Ви овозможува да уживате секојдневно.

 

Поради проширување на својот тим и отворање на нови позиции Амбрела Корпорација Доо Скопје вработува ПРОДАВАЧИ.

 

Потребно за аплицирање:

 • Минимум ССС
 • Познавање на албански јазик ќе се смета за предност

 

Основна дефиниција и опис на работните задачи на вработените се:

 • Точно и прецизно работење на каса, обезбедување на точна состојба на производите во продажното место,  и ефективност во работењето
 • Со својот однос и познавање на производите да се допринесе да се задржат постојаните купувачи и да се привлечат нови купувачи
 • Ја одржува исправноста на производите, проверува и сложува роба на прием,  дополнува роба според потребите на продажното место, го одржува редот и хигиената во продажното место
 • Комуникативен однос и желба за тимска работа.
 • Предност е работно искуство во трговија / продажба од минимум 1 година
 • Подготвеност за тимска работа
 • Одлични интерперсонални и комуникациски способности и добар однос со купувачи

 

Наша понуда: основна плата + стимулирачки бонуси, можност за учење и напредување во секторот продажба

 

Пријавување и испраќање на Ваши биографии на : vip@ekocigari.mk, info@umbrellashop.mk

 

КЛИКНИ