ДОСТАВУВАЧ НА ПРАТКИ ВО ГРАД СКОПЈЕ

  • Објавен пред еден месец
  • Карго Експрес дооел
  • Активен до 21.08.2020
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Карго Експрес подружница Скопје има потреба од Доставувачи на пратки на територија на град Скопје.

Задолжително возачка дозвола од Б категорија.

Плата од 18000 денари.

 

Апликациите да се достават на следниот емаил: kariera@kargoekspres.mk

КЛИКНИ