Продажен персонал M1 Кисела вода

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 18 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква,Драчево, Ѓорче Петров и 1 Поло... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 4 дена
 • Толлакс
 • Активен до 27.09.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Поради отварање на повеќе нови локации

Во моментов, имаме потреба од

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ за М1 кисела вода

Нудиме:

 • Непосредно вработување
 • Вработување без пробен период
 • Плата секогаш на време во исти ден од месецот
 • Работа во динамичен тим
 • Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител

Основни задачи:

 • Работа на каса
 • Услужување на клиенти
 • Прием на роба
 • Грижа за естетски изглед на изложените артикли
 • Продажба на лотарија, дополна на телефонски ваучери

БИДИ ДЕЛ ОД ТИМОТ, надгради ја својата кариера во раководител, менаџер на објект.

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail: [email protected] или преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск, или контактирајте не на 070/220-882 до 16 h.