Медицински претставник

 • Објавен пред 5 дена
 • HILL International
 • Активен до 26.02.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Активни огласи од HILL International:

After Sales Representative - Prishtina, Kosovo

Хилл Скопје за својот клиент, германска фармацевтска компанија присутна низ цела Европа, бара самостојна, организирана и мотивирана личност за позицијата:

                                                                            Медицински претставник 

                                                                               (Источна Македонија)

Квалификации:

 • ВСС – дипломиран фармацевт или доктор по медицина/ стоматологија  
 • Искуство во промоција на фармацевтски производи/медицинска козметика ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Одлични комуникациски и презентациски способности 
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Динамичност, флексибилност и самоиницијативност

 

Одговорности:

 • Понуда, промоција и презентација на медицинска козметика од реномиран производител
 • Секојдневна посета, развој и одржување на односите со доктори и фармацевти
 • Имплементација на маркетинг планови и реализација на зададени цели согласно компаниската стратегија
 • Редовно известување за текот на активностите и водење на соодветна евиденција за спроведените активности
 • Учество и организирање на стручни собири
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар
 • Идентификување на нови деловни можности и иницирање на контакти

 

 

Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична средина за амбициозни професионалци ориентирани кон постигнување на резлутати. 

 

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 18.02.2019, со назнака за позицијата. 

 

                                                               E – mail: prijava@hill-international.com.mk

                                                                                        www.hill.mk 

                                                        Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје

                                                                                тел/факс: 02/3296-481

 

 

Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве молиме наведете го тоа во мејлот.

КЛИКНИ