AUTO NGJYROSËS / PËRGATITËS

 • Објавен пред 3 месеци
 • Van Hool Maqedoni
 • Активен до 24.06.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Van Hool Maqedoni:

AUTO TENEQE-PUNUES, MARANGOZ

VanHool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, ka nevojë për punësime të reja të atyre që kërkojnë punë, me shkollë të mesme profesionale ose shkollë të zanatit, me ose pa përvojë pune, për kryerjen e detyrave të punës për këto pozicione:

 

 • AUTO NGJYROSËS
 • AUTO NGJYROSËS – PËRGATITËS

 

Çfarë ofrojmë:

 • Punë në një mjedis të sigurt dhe të shëndetshëm në lidhje me të gjitha normat e sigurisë dhe shëndetit në punë;
 • Të ardhura kompetitive mujore në tregun e punës në RM;
 • Mundësi për aftësim profesional, trajnim dhe avancim në vendin e punës;
 • Transport i siguruar me autobus deri në vendin e punës dhe anasjelltas;
 • Ushqim i siguruar në bife moderne;

 

Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni në në www.vanhool.mk në pjesën vende të hapura pune.

Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen në intervistë.

 

Duke dërguar CV-në tuaj pajtoheni që e njejta të regjistrohet dhe të mbahet në databazën tonë të kandidatëve për një periudhë 12 mujore.

 

Afati përfundimtar për dorëzimin e aplikacioneve: 24/06/2019

КЛИКНИ