ПЕЧАТАР НА МАШИНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА САЛФЕТИ

 • Објавен пред 6 дена
 • ТЕХА ДОО
 • Активен до 02.02.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ТЕХА ДОО поради зголемен обем на работа има потреба од работник за печатење на машини за производство на салфети.

 

Потребни квалификации:

 • средно образование
 • без работно искуство
 • вредна и совесна личност
 • подготвеност за тимска работа

 

Нудиме:

 • пријатна работна атмосфера
 • работно време 07-15 часот 
 • плата 15.000 денари + бонуси до 20.000 денари и повеќе
 • исплата на регрес за годишен одмор (К-15)

 

Вашите ЦВ Ве молиме да ги доставите на teha@on.net.mk

 

КЛИКНИ