Келнер/ки - Шанкер/ки

  • Објавен пред една недела
  • Лајк Кафе
  • Активен до 30.09.2022
  • Позиција: Келнер/Шанкер/Хотелиер
  • Локација: Скопје
  • Веб: likecaffe.mk/
  • Facebook: likecaffeskopje

Лајк Кафе  и Ресторант Ив има потреба од Шанкер/ка Келнер/ка поради зголемен обем на работа.

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Со работно искуство (предност)
  • Без работно искуство

Телефон за контакт и закажување на интервју.

075 393-003

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »