Ревизор

  • Објавен пред 10 месеци
  • Грант Торнтон
  • Активен до 16.09.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Грант Торнтон има потреба од двајца ревизори со следните квалификации:

  • Високо образование – Економски факултет
  • Без работно искуство
  • Познавање на MS Office
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одговорно, сериозно, професионално, тимско и ефикасно работење

Сите заитересирани кандидати да испратат кратка биографија на Careers@mk.gt.com со назнака за работната позиција за која аплицирате.

Само одбрани кандидати ке бидат контактирани.

КЛИКНИ