општи работници

  • Објавен пред 5 дена
  • Маклифт
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Маклифт е компанија со долгогодишно искуство на Македонскиот пазар, специјализирана за проектирање, изградба и одржување на сите видови лифтови и ние сме меѓународно признат партнер на најпознатите компании во областа на вертикалниот транспорт.

Ве повикуваме да станете дел од нашиот тим и да се пријавите на нашиот оглас!​

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Работно искуство (пожелно), но не и задолжително
  • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работните задачи
  • Способност за тимска работа и работа на терен

 

за дополнителни информации можете да не контактирате и на 070-900-939

КЛИКНИ